HET BESTE IN JEZELF NAAR BOVEN HALEN

Wat kan ik je vertellen over mezelf? Ik kan je vertellen dat ik al heel mijn leven een echte ervaringsdeskundige ben. ‘Learning by doing’ is wat bij me past. Hierdoor daag ik mezelf en het leven op een steeds hoger niveau uit. Daar geniet ik van. Ik kan wel zeggen, dat ik me door de jaren heen heb gespecialiseerd in emotioneel sterk in het leven staan. Het is dan ook mijn doel om een daadkrachtige Life Coach te zijn waardoor ik een positief verschil in de levens van anderen maak.

Marcel citeert:

 ‘‘Door emotioneel sterk in het leven te staan zet je stappen vooruit en kun je doelgericht een blijvend resultaat bewerkstelligen. Ik ben ervan overtuigd dat als je deze eigenschap beheerst, je meer vertrouwen, eigenwaarde, respect en dankbaarheid ervaart.“

MIJN GELUK

Op mijn 26ste ben ik een 4 jarige N.A.C. Life Coach opleiding gestart bij Anthony Robbins. Daarna heb ik nog 8 jaar lang over heel de wereld in zijn team gewerkt als trainer/coach. Met de NAC Life Coaching als basis en de vele jaren ervaring als coach, ondersteun ik al 25 jaar mensen om KRACHTIGER in het leven te staan.

JOUW GELUK

Wil je ook meer in je KRACHT staan? Wil je meer in beweging komen?
Wil je deze technieken leren en op jezelf kunnen toepassen?
Op de Life Coach Online Opleiding je hoe jij jezelf kunt coachen met de meest effectieve NAC Life Coachtechnieken van Tony Robbins.
Kom en beleef deze bijzondere Online Life Coach Opleiding.

WAT KLANTEN OVER MARCEL ZEGGEN:

“Ik kwam in contact met Marcel Sanders omdat ik de Life Coach opleiding wilde doen. En ik kreeg van hem het meest bijzondere advies dat ik ooit heb gekregen: “Nee, die opleiding moet je niet doen, je bent namelijk al Life Coach. Ik geef jou een aantal coachsessies, dan ben je zo op weg.” En dat is een eerlijk advies, waaruit blijkt dat Marcel echt betrokken is bij mensen en ze op de voor hen juiste manier wil ondersteunen, ook al levert hem dat financieel minder op. Andere waarden zijn belangrijker voor hem! Marcel is echt gedreven, eerlijk, positief, betrokken en aimabel. Daarnaast treedt hij doortastend op en weet hij de kern te raken. En hij verschafte mij inzichten in mezelf die ik niet voor mogelijk had gehouden! Marcel is een topcoach! En bovenal een topmens! Dankjewel!”

– Eduard van Brakel –

Hallo Marcel.

Dit bericht stuur ik je om je te bedanken voor jouw coaching gedurende de laatste maanden. Toen we startten was ik in een donker, stressvol en bekend gebied in mijn gedachten. Ik had alles wat ik tot dan toe kende geprobeerd maar niets werkte. Ik zat in een versneld tempo op een neergaande spiraal.

Vandaag, is stress mij onbekend.
Vandaag, zie ik de zon en start ik een nieuwe dag.
Vandaag, heb ik hoop.
Vandaag, heb ik nieuwe mogelijkheden, meer vertrouwen in mijn kunnen, weet ik beter waar het voor mij verkeerd ging en heb ik de kracht en capaciteit om dat te veranderen.

Toen we begonnen, was je voor mij een vreemde in het verre Nederland. Nu ben je mijn vriend en dicht bij mijn hart. Je bent mijn metgezel op mijn levensweg omdat je de tijd nam om mij te helpen toen ik pijn had, alleen was, en ik op een donker pad zat.

Ik wens je alle goeds. Ik wens anderen toe, dat ze net zoveel van jouw warmte en advies kunnen leren op hun levensweg.

Er is een gezegde: God komt niet zelf naar je toe, maar hij zendt mensen om je te helpen. Jij bent naar mij gezonden in mijn moeilijke tijd.

Keep up the great work!

– Richard, Sutton Surrey – England

Marcel Sanders is een boeiende coach, met veel menselijke kwaliteiten. Ik ben zeer gemotiveerd om deze inzichten zelf te gaan toepassen.

– Accountmanager: Wim van Berlo. Ergon, Eindhoven, Nederland

Als je echt iets wilt veranderen, dan moet je het gewoon doen. Toch doen we het dan meestal niet en stellen dingen uit. Marcel Sanders zorgt ervoor dat je het met zekerheid wel doet.

– Directeur Ing. Harald Tober. SIRIUS  asset & time, management, Wr. Neustadt, Oostenrijk